Müramõõtja - miks seda kasutada? SoundEari tooted nüüd saadaval
24 november, 2023
Teval, Kristjan Peedisson

Halda müra lihtsalt ja mugavalt.

Haiglatest ja koolidest kuni ehituseni - müra võib olla igapäevases ruumis suureks probleemiks.

SoundEari tooted on mõeldud müra haldamiseks, mõõtmiseks ja vähendamiseks.

Odoo • Text and Image

Miks kasutada müramõõtjaid?

Tööstusmüra haldamine ja vähendamine: SoundEar3-310 ja SoundEar3 XL tooted visualiseerivad müra, tuletades töötajatele meelde mürakaitse tähtsuse ja kasutuse. Seadmed on varustatud erilise indikaatoriga - kui punane tuli süttib, on aeg mürakaitsevahendeid kasutada. Lihtne ja effektiivne!

Müra dokumentatsioon: SoundEar3-320 X pakub täpset ja lihtsat viisi müra dokumenteerimiseks ja teavitab teid hetkega, kui müratase jõuab kriitilise piirini.

Haiglamüra haldamine ja vähendamine: SoundEar3-300 visualiseerib ja seekaudu vähendab müra haiglakeskkonnas. Tulemuseks on parem uni, kiirem taastumisperiood ja patsientide üldine rahulolu.

Kontorikeskkonnas müra visualiseerimine: Soundear 2 visualiseerib lihtsate indikaatoritega mürataset, pöörates seekaudu rohkem tähelepanu ümbritsevale mürale ja vähendades üleüldist mürataset.

SoundEari 3. seeria tooted saadavad automatiseeritud müraaruandeid teie e-mailile teie poolt määratud intervalliga (iga tööpäeva lõpus, iga nädal jms.), aidates jääda määratud helilimiitidesse (vajab automaatika lisamoodulit, küsi kontaktisikult). Samuti aitavad e-mailile saadetud teavitused koheselt reageerida kriitilistele mürahoiatustele.

Küsimuste ja huvi korral pöörduda margus@teval.ee

TARNEAEG 2 NÄDALAT

sees Uudised