Elektroonikatooteid on toodetud Goobay kaubamärgi all alates 1999. aastast
25 märts, 2020
Test, Tauno Vester

Goobay on kaubamärk, mis tegutseb pidevalt alates selle asutamisest 1999. aastal.

Iga kontori, pere ja iga inimese jaoks: Goobay brändi hinnatakse usaldusväärse, lihtsa funktsionaalse kvaliteedi ja äärmiselt atraktiivse hinna-kvaliteedi suhte poolest. Võib väita: leiate alati sobiva toote igaks elektrooniliseks vajaduseks. Ainuüksi Teval Elektroonika veebipoe kataloogis leiab üle 2300 Goobay toote.

Goobay on arvutivõrgu seadmete, aga ka nende lisade, näiteks Firewire kaablite tootja. Lisaks ühenduskaablitele ja toiteplokkidele tegeleb ettevõte kaasaegsete LED-toodete tootmisega. Goobay disainib ja toodab nii LED-mooduleid kui ka laia valikut LED-lampe. Goobay LED valgusallikate valikus on valgusallikaid paljudele soklitüüpidele. Esindatud on kõik soklitüübid alates E14 kuni GU4. Lisaks on Goobay valikus LED valgusallikad erinevates värvustemperatuurides, need on suurepärased kasutamiseks profi- ja harrastusvaldkondades. Goobay toodab LED valgusallikaid värvustemperatuuri vahemikus 2700K kuni 6400K ja valgustugevuse vahemikus 80 kuni 640 luumenit.

Omaette grupiks on laia valik pistikühendusi, mille hulgast leiate erineva pikkusega ning otstarbega ühenduskaableid, ühendusi kontorilauale jpms.

 

sees Uudised